AMAZING ENTREPRENEUR™

Från en entreprenör till en annan -
jag vill bjuda in dig till att skapa något STORT tillsammans med mig!

Detta program/kurs är inte öppen för registrering

AMAZING ENTREPRENEUR™

- Ta kontroll och må bra i ditt företagande

Amazing entreprenur™ är ett entreprenörsprogram för dig företagare som önskar stöd i både din egen utveckling likväl som i ditt företags. En våg av självkänsla, självledarskap och möjligheter som jag vill bjuda in dig att surfa på!  

Nu kan du bli en av de grundande medlemmarna och vara med i skapandeprocessen. OCH det till ett one-chance-only-pris som endast gäller HÄR och NU!  

Blir du nyfiken? Då vill jag hälsa dig välkommen till en spännande resa där både du och ditt företag kommer utvecklas!

Min idé om vad Amazing entrepreneur™ ska innehålla...
men du kommer vara med och påverka!

  • Gruppcoachning tillsammans med max tolv deltagare - allt för att du ska få ut det mesta av varje tillfälle - varannan vecka 
  • Bollning med Eva - en ovärderlig möjlighet att boka bollningssamtal med mig för att i stunden ha en partner som coachar dig framåt 
  • Vår egen Amazing entrepreneur™ Facebook-grupp, där vi delar med oss till varandra, få och ge support!  
  • Kursplattform där innehållets byggs utifrån dina behov, tankar redan nu är, självledarskap, att leda mig själv och mitt företag, bluffsyndrom, mod att ta nästa steg, kommunikation...  
  • OCH... bonusar, överraskningar, sammanhang, verktyg, tips - ja, ALLT du behöver för att du och ditt företag ska växa, så att du kan skapa det liv du längtar efter och vill ha!

Ta steget och häng med på en resa
där möjligheterna för dig och ditt företag är oändliga!

MÖJLIGHETEN ATT BLI EN AV DE GRUNDANDE MEDLEMMARNA STÄNGER OM

00Days
00Hours
00Minutes
00Seconds

Allt det här får du som grundande medlem!

  • Som medgrundare är du med för endast 12 000 kr ex moms för SEX MÅNADER (ord pris 30 000 kr ex moms) Möjligheten att bli grundande medlem och betala 12 000 kr gäller ENDAST här och nu! 
  • Som medgrundare behåller du ditt medgrundarpris så länge du väljer att stanna kvar i programmet! 
  •  Som medgrundare är du - om du vill - med och ger input, tycker till om inehållet och skapar Amazing entrepreneur™ tillsammans med Eva. 
  • Som medgrundare får du också TVÅ enskilda coachningssamtal med Eva - helt utan kostnad!  (Värde 7 500 kr ex moms)  
  • Som medgrundare får du även ditt eget medgrundar-certifikat! Som du kan använda i din egen marknadsföring till kunder.

Flexibel betalning

Välj om du vill betala fullt pris nu eller delbetala på sex månader.
 Det går också bra att betala mot faktura. Kontakta Eva och begär detta.

Betala fullt

12 000 kr

direkt vid anmälan

Delbetala

2 200 kr

per månad i sex månader

Amazing entrepreneur™ är för dig...

som behöver stöd i att utvecklas och förbättras

som vill stärka ditt eget självledarskap och hur du driver företaget

som vill hitta ditt mod

som är coachningsbar

som behöver någon som leder dig framåt

som längtar efter kollegor från olika branscher 

som önskar kunskap och inspiration från andra

som vill ha nya verktyg och nycklar

som har varit företagare under minst 3 år

som omsätter minimum 400 000 kr/år

som vill leva det liv som du längtar efter

Amazing entrepreneur™, gruppcoachning och entreprenörsprogrammet för dig som är entreprenör och soloföretagare. Amazing entrepreneur™ är platsen där du inte behöver prestera eller leverera. Här är det du som får, utveckling, coachning, stöd och förbättring.

Amazing entrepreneur™ är för dig som stundtals känner dig ensam och vilsen i alla beslut som ska tas, som tvivlar på dig själv och din förmåga och ditt erbjudande och vill ha stöd, bli tryggare och bättre på att leda både dig själv, omgivningen och företaget.

Ett medlemskap i Amazing entrepreneur™ innebär att du kommer få coachning, utbildning, möta andra entreprenörer i samma situation, men utan att du behöva prestera. I stället är det en trygg plats, en trygg community där du kan “bara vara” och få coachning och pepp.  Nätverkandet blir en bonus. 

Men varför är programmet inte klart?

Sedan många år har jag ledarskapsprogrammet Amazing leader™ ett program som varit en del i deltagande ledares fantastiska förbättring! Många företagare har önskat få vara med men jag har sagt nej, programmet är för ledare med medarbetare.

Då Amazing leader™ inte går att kopiera rakt av till dig som entreprenör vill jag utforma Amazing entrepreneur™ som på bästa sätt passar dig och din resa. Detta gör att jag har jag valt att bjuda in dig som medskapare redan nu.

Du och ditt företag är värd det bästa och just därför får du möjligheten att vara med och skapa det!


Jag som vill se dig utvecklas...

är Eva Svärd, entreprenör, föreläsare och coach. Jag vet vad det innebär att driva företag och vara ensam i både leda sig själv och företaget. Att fatta beslut utan att förstå konsekvenserna vara sig för mig själv eller företaget. Men jag vet också känslan av succé när jag lett både mig själv och företaget utifrån ett väl grundat självledarskap.

Jag är uppvuxen i en entreprenörsfamilj, utöver Eva Svärd Ab har jag drivit konsult- och utbildnings företaget Notio samt Evas matkasse.

Under hela mitt yrkessamma liv har jag jobbat med att utbilda och coacha och under de 10 senaste åren i självledarskap, att leda andra och få människor att fungera tillsammans. Entreprenörer, soloföretagare, chefer, ledare och medarbetare.

Min stora drivkraft är att få vara med när människor utvecklas och förbättras. Att ha förmånen att hjälpa och coacha människor att finna sin egen drivkraft, sitt eget bästa ledarskap, där jag bidrar med modeller och verktyg, är en ära!

Om du på riktigt vill förbättras lovar jag att vara med dig på hela resan - är det något jag genuint vill så är det att du lyckas ta dig dig du önskar!