Amazing leader™ - Mastermind

Amazing leader™ - Mastermind

Ledarskapsutveckling är inte en engångsföreteelse. Det kräver livslångt lärande, övning och utveckling.

Därför har Amazing leader™ - Mastermind skapats för att utveckla dig som ledare.  

Med mitt abonnemang för ledarskapsutveckling möter jag dig som ledare där du befinner dig, i varje ögonblick av ledarskapet. 

 Vad är Amazing leader™ - Mastermind? 

Amazing leader™ - Mastermind ger dig nycklar för att förbättra ditt ledarskap. Det ger dig det du behöver när du möter dina dagliga utmaningar. En löpande digital ledarskapsinspiration.

Delta

1 mastermind per månad

Titta

1-2 videos per månad

Läsa

1-2 artiklar per månad

Reflektera

1-2 övningar per månad

ETT NYTT ÄMNE VARJE MÅNAD

i 10 månder

Självledarskap

Kommunikation

Reflektion

Självkänsla

Chef? Du är också människa

Bluffsyndrom (impostersyndrom)

Acceptans

Stresshantering

Återhämtning och hållbar

Mod

Jag som vill se dig utvecklas...

...…är Eva Svärd, föreläsare, utbildare och coach, nationellt och internationellt med passion för att stödja ledare att utvecklas och växa.

Jag har över 30 års erfarenhet av möten med människor och är idag specialiserad på att hjälpa människor att utveckla och förbättra sitt självledarskap och ledarskap.

Jag har en bakgrund inom rådgivning, coachning och helhetshälsa samt alldeles för många poäng från universitetet med tre olika universitetsexamen. Som rådgivare i sn stor statlig myndighet stöttade jag bland annat offentliga ledningsgrupper, föreläste för tusen åhörare i publiken samt coachade enskilda och grupper.

Under några år startade jag och drev Evas matkasse, en enorm erfarenhet men med många lyckade åtaganden men även sådant som inte gick som tänkt - wow vad jag lärde mig.

2020 skapade jag Amazing leader™ ett ledarskapsprogram där jag sedan dess utbildat och coachat ledare - nu bygger jag vidare på succén och lägger till Amazing leader™ - Mastermind.

Jag hoppas du vill hänga med på en förbättringsresa!

Ge dig själv en ledarskapsfördel med Amazing leader™ - Mastermind

Vad ingår?

Du får tillgång till exklusivt videoinnehåll som inspelningar efter månadens mastermind och utifrån dina frågor du ställer. Dessa inspelningar kommer endast vara tillgängliga för dig som medlem och det kommer nytt innehåll flera gånger varje månad.

Gruppcoaching
och svar på frågor

För att få support och coachning direkt från mig har du tillgång till månadens mastermind samt frågor och svar. Du kan även skicka in frågor före varje mastermind om du inte kan närvara.

reflektioner 

Efter varje mastermind håller jag en miniföreläsning som sammanfattar innehållet och svarar på frågor som du eventuellt skickat in, detta för att du ska få tillgång till allt matnyttigt.

Rabatterad enskild coachning

Du som medlem kan köpa rabatterad* enskild coachning online med mig för att få mer personligt stöd för att förbättra ditt ledarskap.

E-BÖCKER OCH LJUDBÖCKER

Som del i av ditt medlemskap får du tillgång till alla mina e-böcker och ljudböcker. När jag lägger till något nytt får du tillgång till det direkt.

Föredrag

Du får förinspelade föredrag från mig som som ger dig det senaste från forskning, tips och verktyg, ämnen som självkänsla,feedback, det svåra samtalet och tidstjuvar. 

gÄstföreläsare

Dessutom kommer du att kunna ta del av föreläsningar från personer som är experter inom sina respektive områden inom självledarskap och ledarskap. 

*) OBS: det finns en gräns på denna förmån på en coachning per månad, med högst fyra tillfällen per år.

BONUS
VIP - Amazing Ledarskapsdag™ 2024

Om du väljer att gå med i Amazing leader™ - Mastermind för 12 månader betalar du endast för 11 månader
2 739 ex moms,

Du får även VIP - Amazing Ledarskapsdag™ 2024
En dag där vi arbetar ännu mer på djupet med ditt ledarskap.
- Dagen ingår för dig som betalar för Amazing leader™ - Mastermind 2024
(värde 5 249 kr)   

Ledarskap kan vara svårt och många ledare känner sig ensamma

Vi behöver utvecklas för att inte avvecklas, Amazing leader™ - Mastermind är utformat för att ge dig den utvecklingen och hjälper dig att övervinna dina utmaningar med stöd av mig.

Som mastermind-deltagare kommer du: 

 • Få support i Amazing leader™ - Masterminds månatliga mastermind - gruppcoachning och frågestund, där vi tillsammans tar oss an dina ledarskapsutmaningar 
 • Fortsätta utveckla dig och tillämpa nya metoder och verktyg, med tillgång till månatliga föreläsningar, övningar, artiklar och e-böcker, som en del av 
 • Inne i Amazing leader™ - Mastermind få tillgång till ett helt bibliotek av material som varje månad uppdateras. 
 • Få förmånliga priser på enskild coachning med mig 

BLI MÅNADSMEDLEM

Just nu 3:- för 30 dagar

(ord. 249:-/mån)

ex moms


 • Gruppcoaching
 • Svar på dina frågor
 • Mina reflektioner
 • Rabatterad enskild coachning
 • E-böcker & ljudböcker
 • Föredrag med mig
 • Gästföreläsningar

BLI
ÅRSSMEDLEM
BONUS VIP-DAG 

Just nu 2 739:-

(ord. 2 988:-/år)

ex moms


 • Gruppcoaching
 • Svar på dina frågor
 • Mina reflektioner
 • Rabatterad enskild coachning
 • E-böcker & ljudböcker
 • Föredrag med mig
 • Gästföreläsningar

Vanliga frågor (FAQ)

Medlemskapet är endast användbart om du fortsätter få valuta för pengarna.

Det finns e-böcker, ljudböcker som du alltid kommer ha tillgång till. Utöver det lägger jag även till nytt material tre-fyra gånger i månaden, i form av föreläsning utifrån mastermind, artiklar och övningar.

Varje månad har vi även mastermind - gruppcoachning samt frågor och svar där du kan gå med och ställa frågor. Om du inte kan närvara vid en mastermind kan du ställa frågor i förväg så tar jag med dem i den sammanfattande inspelningen efteråt.

Saker och ting sker hela tiden kring ledare! Det innebär att du vid något tillfälle inte kan närvara.  

Före varje mastermind kommer jag att fråga dig om du har något som du vill att jag ska svara på. Efter masterminden spelar jag sedan in en sammanfattning och där kommer jag även svara på din fråga.

 Inspelningen finns sedan tillgänglig i videobiblioteket och du kan titta på det när det passar dig.  

Så länge du vill!

Medlemskapet löper månad för månad, så du kan lämna det när du vill. Eller år för år om du väljer att det alternativet.

Jag hoppas att du stannar länge, men det finns ingen förbindelse från din sida.    

Uppsägning senast fem dagar innan nästa debitering. 

Napoleon Hill, författare till en av världens bästsäljare, Think and grow rich, definierar en mastermind som en samordning av kunskap och ansträngning, i en anda av harmoni mellan personer, för att uppnå ett bestämt syfte.

Amazing leader™ - Mastermind leds av mig Eva Svärd och vi håller en tydlig struktur, vid varje tillfälle får du möjlighet att lyfta ett dilemma som du står inför. Tillsammans delar vi erfarenheter, kunskaper, ger råd, kunskap och inspiration för att utvecklas. I en mastermind skapas en fantastisk dynamik.