AMAZING LEADER - webinar

Webinar online - Gratis
AMAZING LEADER
- Led dig själv och dina medarbetare till mer engagemang och ökad lönsamhet

• Är du frustrerad över att du känner dig stressad, otillräcklig och inte når dit du och ditt team önskar?

• Drömmer du om att få bättre resultat, starkare relationer och ökad hållbarhet hos dig och dina medarbetare och på så sätt även sänka sjukfrånvaron?

• Önskar du kunna påverka din situation, utveckla ditt ledarskap och på så sätt få med dig dina medarbetare i er tillväxt?

• Häng då med på detta kostnadsfria webinar där du får med dig de viktigaste grundprinciperna i ledarskapet som tar dig mot de resultat du önskar!Fredag 19 februari klockan 11:45-13:00

00
Days
02
Hours
48
Minutes
29
Seconds

Tack för många intressanta tankar, ser fram emot att fundera mer! Att leda sig själv är inte alltid enkelt!

Camilla 

Tack för en intressant föreläsning. Jag var helt lyrisk efteråt. Många bra råd och tips som jag kan använda mig av.

Paula

Tack för din engagerande och intressanta föreläsning!

Malin

I detta webinar kommer du få med dig
_______________________

1.  Självledarskap - Hur vill du leda dig själv? Hur påverkar självkänslan ditt ledarskap? Hör min berättelse om när jag krossade en av mina valda sanningar och stärkte mitt självledarskap.

2. Självinsikt - Förståelse för egna reaktioner i vardagen och under press och stress för att kunna lägga fokus på att leda dig och ditt team i den riktning du önskar


3. Motivation - Vad har stimulerande arbetsuppgifter för likheter med choklad? Och varför vill vi multitaska? När vi förstår hur vår hjärna kan vi enklare motivera oss själva och våra medarbetare.

4. Beteendeförändring -  skapa ett hållbart och effektivt (själv)ledarskap och på så sätt hantera stress samt känslan av otillräcklighet och frustration


5. Ökad insikt - i varför människor gör som det gör och på så sätt undvika onödiga konflikter, att vi människor kan välja vilket sinnestillstånd vi vill vara i 


6. Och mycket mer... 

 Detta webinar kommer vara 100% live så att du kan ställa dina frågor direkt till mig!
_______________________

Hej, jag heter
Eva Svärd

Som föreläsare och utbildare, nationellt och internationellt är min stora drivkraft att få vara med när människor gör förändringar för att ta sig dit de önskar. Att få förmånen att hjälpa och coacha människor att finna sin egen drivkraft, sitt eget bästa ledarskap, där jag bidrar med modeller och verktyg, det är en ära!

En av mina egna största förändringar var när jag under en svår utmattning 2014 bestämde mig för att ta mig ur ett destruktivt beteende, där jag jagade måluppfyllelse utan ett sunt självledarskap. Idag leder jag mig själv så som jag önskar, både i arbets- som i privatliv.
 
I detta webinar får du med dig verktyg och kunskap som jag själv använder mig av och som jag lär mina kunder. Verktyg som lett till bland annat ett effektivare ledarskap, utveckling av att leda andra till ökat engagemang och samtidigt minskad stress. Vilket genererat både beteende- och livsstilsförändring som i sin tur skapat ökat välmående hos individer både i arbets- som privatliv.

Om du är intresserad av hur du kan ta ansvar för ditt ledarskap, ska du definitivt anmäla dig till detta kostnadsfria webinar!